46

Звезди разказват лични истории в комеди шоу на Бунарджика

Ексклузивно комеди шоу с музика и лични истории на звездите. Събитието се случва само веднъж, а след това се канят нови участници с нови техни лични истории. То не е за изпускане и ще се състои на 25 август от 20.30 ч. в Пловдив на Летен театър "Бунарджика". 

Ще разберете как се опрашват слънчогледи, защо една песен на Шер може да те преследва цял живот, какво е символизъм в семейните отношения, по какво си приличат телевизията и казармата и още много истории, свързани с детството, любовта и надеждата.

През първите стъпки в шоубизнеса, разочарованията, малките и големите човешки победи, които понякога изобщо не са се случили под прожекторите... Всичко това гарнирано с много музика и яки гласища, за да се разделим накрая с усещането, че вече се познаваме доста повече, че се разбираме повече, че си прощаваме грешките... Вие ще имате възможност да правите изборите в този формат, било то в кой град да гостуваме, и не само. Ще ви включваме във всеки избор.

„Познаваме ли се“ е изцяло нов, модерен, стендъп музикален формат на Desta Production, създаден от авторския тандем Здрава Каменова и Светльо Томов, който не прилича на нищо друго, а на "Къс повод" е само първото шоу от поредицата.

Междувременно OPERA OPEN 2022 представя ТОСКА - Пучини. Драматична история за ревност, страст, убийство и политика, която се развива на фона на огромен паднал ангел, скърбящ за съдбата на човечеството. Звездите Хосе Кура и Карлос Алмагер съвместно с Държавна опера - Пловдив представят "Тоска" тази вечер от 20.30 ч.

В ролята на Тоска ще видим Таня Иванова, а Каварадоси  - Хосе Кура, и други.

Още за събитията в Пловдив днес четете в най-добрия културен гид "Марица" Справочник.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?