1553
Следвайте ни

Звезда от „Татковци“ се омъжва за политик

viber icon

Младата актриса Стефани Ивайло, която телевизионните зрители опознават като Еми в комедийния сериал „Татковци“, ще изпълни една от главните роли в новия български филм „Жълт Олеандър“. Екранната асистентка на адвокатската кантора на Филип Буков ще обуе токчетата на съпругата на български политик.

В навечерието на евроизбори семейството кани бивш скандален италиански премиер за свой съветник. А в опит да запази кариерата си, нашенецът е готов да изпадне в редица абсурдни ситуации. До Европейския парламент със зъби и нокти от екрана ще драпа любимецът на любителите на комедията Китодар Тодоров.

„Жълт Олеандър“ е история за предателство, алчност, убийство и невъзможна любов, която се развива на фона на абсурдната политическа ситуация в България. Ситуация, с която за съжаление вече сме свикнали. Ето защо и жанрът е черна комедия, в която трагичната абсурдност е задължителен компонент“, коментира режисьорът Лъчезар Аврамов, когото киноманите вече познават от филма „Снимка с Юки“.

И тук той работи с Димитър Стоянович за сценария. Крайният резултат от съвместната им творческа дейност пък зрителите ще могат да видят от 29 октомври.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?