Следвайте ни

Златните олимпийски момичета на Летния театър

viber icon

Златните ни момичета от олимпиадата в Токио ще вземат участие в театралния комедиен фестивал „Усмивки под тепето 2021”, който ще започне на 31 август на Летен театър „Бунарджик”.

Нашите олимпийски шампионки ще изненадат пловдивската публика с танци в новия спектакъл „Смехът е разрешен” на 1 септември. Премиерата на тази комедия бе снощи в Бургас. Няма да се изискват ваксинационни паспорти или документи за прекаран ковид. Организаторите са решили да се придържат към ограничението за 50% заети места.

Фестивалът ще продължи до 3 септември. Това е първото издание на "Усмивки под тепето" 2021г. На Летен театър „Бунарджик“ в Пловдив пристигат едни от най-големите имена на театралната и музикална сцена като Виктор Калев, Нели Петкова, Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Аня Пенчева.

Другите участници са Стефания Колева, Димо Алексиев, Йоана Буковска, Емил Марков, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и още обичани актьори. 

Организатор на фестивала е МАСКАРТ, а той се реализира като част от програма „Наследство“ на Европейска столица на културата Пловдив 2019. Интересен акцент на фестивала ще бъде присъединяването му към семейството на събитията #БезОтпадъци които се случват в града в последните три години. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?