Следвайте ни

Zivert: Зад мен няма Чичко паричко ВИДЕО

viber icon

Красива и талантлива. Поп певицата Юлия Димитриевна, по-позната сред меломаните като Zivert, разказа за житейския и професионалния си път в ексклузивно интервю за Нова тв.

Изпълнителката на „ЯТЛ“ заяви, че нейният успех не се дължи на нечия финансова подкрепа.

„С открито сърце, абсолютно категорично, без страх, мога да кажа, че нямам зад гърба си пари или връзки. Просто един ден реших, че няма повече да губя време за нещо, за което не горя. И реших да следвам мечтите си. Малко след това, като знак от съдбата, срещнах екипа, който направи така, че моята кариера да се случи и моето музикално приключение започна”, сподели тя.

Преди да завладее музикалната сцена Юлия е работила като стюардеса. На този избор повлияват и родителите й. Те я взимат със себе си по командировки, пътувания, екскурзии от най-ранна детска възраст. Но има и друга причина. 

„Това е весела история. Исках да отида в Щатите. Да пея по улиците на големи градове с надеждата един ден някой да ме забележи. Но нямах достатъчно пари. Станах стюардеса и потеглих. С този полет до Америка щях да имам възможност да прекарам седмица отвъд Океана”, разкри звездата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай