Затворник самурай и 3 непокорни дъщери в програмата на КЕФФ Пловдив 2021

КЕФФ Пловдив 2021 ще представи в четвъртия си фестивален ден /7 юли/ още три европейски заглавия от комедийния жанр, селектирани за програмата на Първия Комедиен Фестивал – уникално събитие за Европа, което се провежда в Пловдив до 11 юли.

Прожекциите в днешния ден стартират в 19:00 часа в LUCKY Дом на киното с  украинската комедия „САМУРАЙ В СЕЛОТО“. Безкрайно забавно приключение проследява случките на младият крепостен Тарас и любимата му Мария, които опитвайки се да избягат от тежкия живот в родната Украйна, на границата са заловени и затворени. В тъмницата се запознават със самурай на име Акай, който има своя мисия – да върне откраднатата катана на своя учител и приключенията започват...

Втората прожекция на закрито е от 21.00 ч. часа на италианското заглавие в конкурсната програма -  „ТРИ ПЕРФЕКТНИ ДЪЩЕРИ“. Филм за перипетиите на трима бащи, недоволни от любовните връзки на своите дъщери: Валентина, изоставила приятеля си Карло пред олтара, за да бъде с истинската си любов – друго момиче; Сара, която е сгодена за много по-възрастен от нея женкар и Марта, която си пада по рапър. Тримата бащи решават да обединят сили, за да прекратят тези връзки. Но дали плановете им ще успеят?

От 21:30 часа в Лятно кино Орфей испанската комедия „ГОРЕЩА СТОКА“ ще разсмее зрителите с историята на Кике - сравнително успешен 30-годишен композитор, който обаче е изпаднал във финансови затруднения и няма средства да поддържа семейството си. Той няма избор освен да се преквалифицира... в дилър на наркотици.

Зрителите на КЕФФ Пловдив 2021 гласуват за филмите от конкурсната програма и ще определят носителят на Наградата на публиката, която ще бъде обявена на 11ти юли, на официалното откриване на фестивала.

Проектът Комедиен Европейски Филмов Фестивал е част от програма „Нaследство“ на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Билетите са на цена 8 лв. и 7 лв. /за пенсионери и учащи/, а пакет от 5 прожекции струва 35 лв. Могат да бъдат закупени на касата на LUCKY Дом на киното, онлайн на сайтовете ceff.bg и boxoffice.bg и от касата на лятно кино "Орфей".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?