46

Започваме на чисто с гонг медитация и звукотерапия

В началото на новата 2022 г. можем да започнем на чисто чрез звукова медитация за изчистване, трансформация и лечение. Сесията е на 14 януари от 18.30 часа. 

На нея с планетарни гонгове и тибетски купи ще се свържем с енергията на трансформацията и новото начало и ще ги призовем и интегрираме в нас чрез намерението и звуците. Гонг сесията въздейства чрез вибрацията на звука върху тялото ни, като пречиства физическото ни тяло на клетъчно ниво, изчиства и хармонизира фините ни тела и лекува и възстановява тялото ни. Звукът не само се чува с ушите, но и се усеща във всяка клетка на тялото ни. Комбинирайки звука на гонга със свещеното намерение, използвайки и други инструменти и глас, фокусирани върху определена честота на вибрацията, се подпомага изцелението на тялото. Мозъчните вълни се синхронизират и се достига едно дълбоко състояние на релаксация, като се възстановява нормалната вибрационна честота, която е била в дисхармония.

Водещ e Ани (АнНамЕлия), която се занимава с духовни практики повече от 18 години. Преподава йога, рейки, медитация, енергийни практики, води обучения за йога инструктори и рейки. 

Мястото се гарантира с предварително заплащане на минимум 50% от сумата на рецепция на ул. "Иван Перпелиев" № 5.

Какви други интересни събития можете да посетите днес, четете на spravochnik.marica.bg - най-добрия гид за Пловдив.

Повече за събитията под тепетата днес и в следващите дни, четете в "Марица" Справочник.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?