Следвайте ни

Започва седми Международен фото салон

Всички, желаещи да участват, могат да го направят до 2-ри май

viber icon

Седмото поредно издание на Международен фотосалон Пловдив е отворено за участие. Фотосалонът е традиционно събитие от Културния календар на Община Пловдив. Тази година два от разделите са трансформирани като принт раздели, с което организаторите се надяват да привлекат интереса на всички, които смятат че тази форма на представянето пред журито е по-добра. МФС Пловдив, отново е включена в културния календар на град Пловдив.

Освен честта да е едно от тях, благодарение на финансовата подкрепа на Община Пловдив, салонът отново ще има своето издание в книжно тяло със селекция от всички медалисти, както и част от по-добрите фотографии от финалистите. Организаторите се надяват отново да провокират най-активните и добри фото творци от цял свят и журито да оцени, награди и избере най-впечатляващите фото творби.

Разделите, в които фотографите могат да участват, са шест на брой:

- Отворен ЧЕРНО-БЯЛ - дигитален

- Отворен ЦВЕТЕН - дигитален

- ПРИРОДА ПРИНТ раздел - малки принтове

- ФОТОЖУРНАЛИСТИКА (TRAD) ПРИНТ раздел - малки принтове

- ПОРТРЕТ и ТЯЛО - дигитален

- ГРАДСКИ ЖИВОТ - дигитален

Изискването е да не се пращат фотографии, които вече са участвали в изложбите от предходните години. Крайният срок за подаване на снимки е 2-ри май. През 2020-та журито е петчленно от три държави. В оценяването ще се включат и чуждестранни фото-организации и една българска. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?