Следвайте ни

За 11 път: Беглика фест дава сцена на алтернативни изкуства

Фестивалът ще търси връзка с творци и каузи

viber icon

Единадесетото издание на фестивала за алтернативна култура БЕГЛИКА, който ще се проведе между 14-ти и 18-ти август 2019 г. в района на язовир „Голям Беглик“ под мотото „Има ли връзка?“, вече приема заявки за участие. Те включват музикални, циркови, театрални и визуални изпълнения, игри и спортове, образователни, възпитателни, социални, екологични и други жизнеспособни инициативи. Желаещите за участие физически и юридически лица могат да се регистрират на адрес www.horodeya.org не по-късно от 15 юли 2019 г.

Всички творци ще имат възможност да включат проектите си и във „Фонд на заедност“ - една от новостите на БЕГЛИКА 2019.

„Фондът е естествено продължение на еволюцията на фестивала в посока на все по-тясно споделяне, което ще продължи качествените отношения помежду ни през цялата година, като всички – участници, доброволци, посетители и организатори, допринесем със знания, труд и други ресурси за случването на важни за нас каузи и по този начин реално подобрим живота си,” каза Янина Танева, съосновател на фестивал БЕГЛИКА.

Някои от категориите, в които желаещите могат да регистрират своите каузи, са просвета и образование, въображение и творчество, администрация и финанси и здраве и себепознание. Самият фонд ще бъде генериран от заявената подкрепа под формата на труд, знания и средства от всички присъстващи, както и от фондация „Беглика“, която ще предостави част от приходите си над обявения бюджет за организацията на тазгодишното издание на фестивала.

Повече информация за БЕГЛИКА 2019 и новостите около фестивала можете да намерите на www.beglika.org и www.facebook.com/beglikafreefest.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?