Йорданка Христова се присъединява към комедията "Направихте ме на луд"

Легендарната певица ще изпълни свои хитови парчета

Една от най-големите легенди на българската естрада - Йорданка Христова, се включва към постановъчния екип на комедийния спектакъл "Направихте ме на луд". 

Хумор, музика, песни. В „Направихте ме на луд!“ са включени миниатюри от "Сляпата любов", "Той пропя", "Половин жена", "Тя пропя", "Фокусите на фокусника", "Тя му дойде", "Война и мир", "Стар струг за млада гайка".

Този спектакъл би могъл да се казва "Който оцелее нека разкаже". Или "Те толкова си могат", както и "Играещи в просото", а защо не "Те не могат да ни спрат", а също така "И повече и пак, смях под похлупак", и "50 нюанса на открито". Едно е сигурно. Ще има много, много смях!

Режисьор е Богдан Петканин. Участват комиците Руслан Майнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Рада Кайрякова и Тихомир Благоев. В ролята си на специален гост-участник Йорданка Христова ще изпее и няколко свои песни.

Тя сама споделя пред медиите, че ролята, която ще изпълни, много ѝ допада и се чувства повече от комфортно като част от театралното изкуство.

"Те ще полудяват, аз ще ги уравновесявам. Ще имам тежката задача да ги върна към реални живот. Ще пеем много в постановката", разказва Данчето Христова.

Представлението ще се играе на 26 август, от 20:30 часа, на сцената на Летния театър. Билети се продават на билетна каса "МаскАрт" в Дом на културата "Борис Христов".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?