46

Вокалът на "Ренегат" описа доброто през образа на кучето си

Първия си сборник разкази ще представи в ресторант-клуб „Монро” на 14 декември от 18.30 часа вокалистът на група „Ренегат” Константин Кацаров. В книгата „Вед” има 22 разказа и тя е кръстена на любимото му куче. Издадена е от издателство „Сайпрес”.

„Моето творчество е 60 на 40 е свързано с реални събития и хора. Героят ми е един, а ситуациите са различни – всичко става в първо лице единствено число. Героят ми изобщо не е добър човек, но неговата цел е да стане такъв. А кучето е олицетворение на добротата и искреността. То е символ на човещината, но иначе книгата няма нищо общо с животните”, каза за „Марица” Константин Кацаров. 

Групата „Ренегат” вече съществува повече от 20 години. Неотдавна Кацаров стана част и от проекта „Исус Христос Суперзвезда” на опера Пловдив.

„От няколко години съм поизместил фокуса и концертните дейности с групата малко ме натоварват. Живея извън града и рядко правя големи концерти. Живея в къща в Родопите, живея на Витоша, гледам си кучетата и там не съм композитор – а съм бачкатор и работохолик. Вед е първото ми куче, с което живея толкова време заедно”, разказа рок музикантът.

Книгата ще бъде представена от Николай Тончев, който е издател на бутикови исторически издания и собственик на студио „Нитон”. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?