49

Внесете красота и спокойствие в дома си с уроци по икебана

Лекции и беседи по икебана с вход свободен, организирани от Miracle Ikebana, ви очакват днес, от 18 до 19 ч. във фоайето на Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив. Беседите са част от честванията на 50-годишнината от побратимяването на Пловдив и японския град Окаяма.

Мисията на Miracle Ikebana е да популяризира японското изкуство икебана в България и извън нея и така да внесе повече красота и спокойствие в забързаното ежедневие на градските хора. Miracle Ikebana провежда работилници по икебана за деца и възрастни, курсове по икебана, партита и рождени дни, тимбилдинг.

Мирослава Иванова (с японско име Хосен) e лицензиран преподавател по икебана към  Sogetsu School of Ikebana Tokyo и е член на Sogetsu Teachers Association. Тя се занимава с икебана от 9 години и има най-високата преподавателска степен за България - 3-та степен (Sankyu Shihan), дадена <210> от мастър инструктор в централата на Согецу - Сумура сенсей.

Мирослава е и председател на Sogetsu Sofia study group в България.

Междувременно един от най-шантавите куизове в Пловдив продължава своите ненормални куиз вечери на 18 юли от 19,30 ч. само в Офлайн кафе.
Можете отново да очаквате смахнати въпроси, още по-смахнати отговори, изненади, капани и скрити кодове - всичко, заради което нашите участници се връщат всеки път.
 
Награди и забавлението са осигурени от нас, а от вас се иска просто да ни се хванете на въдицата.
 
Входът е 5 лева, записването е на телефон 088 743 6010 или с лично съобщение във Фейсбук или Инстаграм.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?