Следвайте ни

Виктория се готви за Евровизия, селектира песента си за участие

viber icon

Новата песен на Виктория "Ugly cry" най-вероятно ще е изборът на България, с когото ще се представим на международния конкурс за песен Евровизия. Според правилата на конкурса, всяка песен, която е публикувана след 1 септември, може да вземе участие през месец май.

Българската делегация и екипът на Виктория отново ще използват доказалия се метод за вътрешен избор на песента. Точно той беше предпоставката България да постигне едни от най-големите си успехи в конкурса. Финалното решение ще бъде обявено през месец март.

Песента е създадена по време на музикалния лагер за Евровизия в Лондон. За музикалното видео Виктория отново работи с режисьора Виктория Караколева и оператора Росен Савков, с които засне и предходните си два проекта. Хореографията във видеото е дело на Деян Георгиев, а в продукцията се включват над 15 танцьори. 

Междувременно организаторите от Европейския съюз за радио и телевизия обявиха, че жребият от 2020 година ще бъде използван и за следващото издание на конкурса, което означава, че Виктория и България ще вземат участие във втория полуфинал на 20-и май.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?