Следвайте ни

Вицепрезидентът: Модните дизайнери ни прославят в цял свят ВИДЕО

Вицепрезидентът Илияна Йотова откри тазгодишното международно изложение за текстил и мода в Палата 13 на Международен панаир Пловдив.

Йотова бе посрещната с букет червени рози от изпълнителния директор на панаира Иван Соколов. "Неслучайно това изложение се провежда именно в Пловдивския панаир. Домакини са всички онези, които работят за него, защото предлага най-голяма продукция за Югоизточна Европа и е вече марка за качество", заяви Илияна Йотова.

Във второто издание на „ТексТейлър Експо 2019“ участват 75 изложители от осем държави. Специален гост на изложението бе и носителят на "Златна игла 2018" в категорията "Дизайнер на годината" - пловдивският стилист Иван Донев. Вицепрезидентът изказа възхищение от творчеството му и благодарности, че прославя страната ни отвъд границите й.

Илияна Йотова завърши речта си с цитат на великата дизайнерка Коко Шанел: "За да бъдеш незаменим, трябва да бъдеш винаги различен. Пожелавам  и на Вас, утрешните дизайнери - бъдете различни, за да сте незаменими." 

 Автор: Кристина Гайдаджийска

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?