3906

Великият Yngwie Malmsteen пристига в Пловдив ден преди концерта, забрани алкохола за екипа си

Историческото шоу е в четвъртък, 20 юни, на Античния театър

Броени часове остават до концерта на китарната легенда Yngwie Malmsteen. В четвъртък, 20 юни, един от най-виртуозните световни музиканти ще препълни Античния театър за първото си шоу в Пловдив. В системата на Eventim остават по-малко от 200 билета и организаторите съветват всички да не чакат последния момент, защото Античния театър има точен капацитет и допълнителни билети няма да бъдат пуснати в продажба.

Yngwie Malmsteen и неговият екип пристигат в Пловдив ден преди концерта си. Поради натоварения си график, той ще използва цялото време извън концерта за почивка и няма да може да поеме срещи с фенове и медии. Хотелът, в който великият китарист ще отседне, е специално инструктиран да осигури максимален комфорт и пълна почивка, както и възможност китариста да се храни в луксозният си апартамент. На разположение на Yngwie Malmsteen ще бъдат денонощни room service услуги, за да може да е максимално отпочинал и концентриран за голямото шоу в Античен театър. 

Пълна забрана за алкохол има в бекстейдж зоната на концерта. Yngwie Malmsteen е забранил напитките на своята група и екип, както и на всички работещи на концерта. Зад кулисите ще се пият само безалкохолни, дори и след концерта. Това разбира се на важи за феновете. 

 Yngwie Malmsteen е на сцената вече 40 години и днес е в отлична форма. За това говорят и десетките клипове и снимки в социалните медии, които документират кадри от актуалното му турне. 

Malmsteen е икона на рок музиката, световно известен със своята виртуозна техника, мелодични композиции и енергични изпълнения. Той е носител на множество награди, има номинации за Grammy и е продал над 10 милиона албума в цял свят. В Пловдив ще имаме уникалната възможност да чуем виртуозните изпълнения на любимият му и легендарен Fender Stratocaster.

Вратите за концерта отварят в 19.30 часа. 

Важно за феновете:

·         На концертът се забранява се внасянето на храни и напитки, включително и бутилки с вода.

·         Забранено е внасянето на раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра.

·         Забранено е внасянето на професионална снимачна техника

·         Достъпът на домашни любимци е забранен.

·         Не се допускат хора, употребили алкохол или във видимо нетрезво състояние.

·         Забранено е видеозаснемането по време на концерта.

·         Забранява се внасянето на хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита.

·         Забранена е употребата и внасянето на вещества, чиято употреба е забранена от закона.

·         Осигурени са пунктове за оказване на бърза помощ при нужда.

·         Концертът е със седящи места. Деца до 9 годишна възраст се допускат без билет, но без право на самостоятелно седящо място.

·         Всички непълнолетни лица могат да присъстват с билет и задължително придружени от родител или пълнолетен придружител с редовен билет. Придружителите трябва да представят лична карта и билет за събитието, заедно с попълнената “Декларация за придружител” в 2 екземпляра, която ще им бъде предоставена на входа.

Концертът е част от културния календар на община Пловдив и музикалния форум "Music Of The Ages".

 

Билетите са в продажба в системата на Eventim и на касата на Античния театър до изчерпване на количествата. Може да купите 
ТУК

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?