3906

В Пловдив: ВИП фенове в екстаз, докоснаха се до "Ергенът" СНИМКИ

Виртуозният пианист Евгени Генчев, познат на всички от втория сезон на "Ергенът", буквално изпрати в рая 30 души. Всички те са закупили ВИП билет за концерта му на Античния театър в Пловдив тази вечер, който включва лична среща, снимка, автограф и присъствие на репетицията. 


ВИП феновете са от цяла България. Цяло семейство - баща, майка и дъщеря, са пристигнали от Горна Оряховица. 


"Много мил и възпитан младеж е. Влюбени сме в това как свири на пиано. Определено има харизма, която не може да се обясни. Много го харесваме", коментира семейство Табакови.


Млада дама пък дойде от Плевен, за да се види лично с Евгени. "Влюбена съм в музиката му, дошла съм от Плевен, съчетах ученето с удоволствието, за да дойда на това прекрасно за мен събитие", каза развълнувано тя. 

 

Оказа се, че не само жени умират за среща с "Ергенът". 


"Бях на мастър класа по пиано, който той организира миналата година, бях тук на концерта му с Лука Шулич, бях на снимките на клипа на Главната в Пловдив. Старая се винаги, когато мога, да присъствам на негова изява. Сега ще съм на концерта тази вечер, както и на този в Бургас, който предстои след няколко дни", посочи той. 

90 % от ВИП феновете са жени. Определено да видят отблизо своя любимец за тях е сбъднат мечта. Повече от видно бе вълнението и вътрешния им трепет още в мига, в който зърнаха лицето на Евгени.


На самата репетиция пловдивският пианист открехна завесата на сета си за Античния. Феновете определено са впечатлени, че Евгени свири специално за тях и че са една крачка ореди останалите зрители, които ще започнат да прииждат към 19.00 - 19.30 часа.

Снимки: Наташа Манева

 

Половинката на "Ергенът" - Валерия вече е на Античния театър и ще бъде плътно до Евгени тази вечер. 

 

Вижте видео  ТУК

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
TIM'S BG

TIM'S BG

04.06.2023 | 20:42

Браво за шоуто! Но за моделката това си е РАБОТА-ДА ПОЗИРА ЦЯЛ ДЕН ! Не я видяхме даже да се усмихва с ГОДЕНИКА Й ,НИТО ДА СЕ СНИМА С НЕГО ,а да не говорим за РОДИТЕЛИТЕ МУ !Той не трябва да я ЗАСЕНЧВА,НО ЗА НЕЯ ВСЯКА ПОКАЗНОСТ И МЕРОПРИЯТИЕ Е ДОБРЕ ДОШЛО ЗА БИЗНЕСА,ТОВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО ВИДЯ И РАЗБРА !

Отговори
1 2
повърхностните пловдивски кифли

повърхностните пловдивски кифли

04.06.2023 | 10:03

разбраха от тъ-пото реалити, че има пианист Евгени Генчев. Когато им дойде на крака заедно с Лука Шулич, вероятно са гледали Фермата .....просто са си прости!

Отговори
1 1
Бляяякккк

Бляяякккк

03.06.2023 | 21:48

Голям праз ,че Тея са дали пари да гледат някакъв от едно дебилно шоу за тъп...анари и селя...ндури. ДОБРЕ ,че беше това шоу за селяндури да разберем за тоя . Не че ни интересува тая густо майна.

Отговори
11 10

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?