Следвайте ни

В Пловдив става горещо! Шедьоври на Кристо и Сирак Скитник излизат на аукцион

viber icon

Единствената софийска Аукционна къща, която прави търгове и в Пловдив, отново ни предоставя една богата палитра от красиви картини. Четвъртък, 19 ноември творбите могат да бъдат разгледани от 15 часа, а от 19 ще се състои и самото наддаване.

Димитър Паунов - Хисар Капия в Пловдив

Домакин на събитието ще е хотел “Тримонциум”, а залата е съобразена с всички противоепидемични мерки. Организаторите са помислили и за онези, които не могат да присъстват лично и заради това е възможно участието и по телефон.

Общият брой на картините е 58, между които личат имената на Сирак Скитник (неговата "Цветя" е представена на заглавната снимка), Петко Абаджиев, Данаил Дечев, Петър Дачев, Атанас Михов, Константин Щъркелов, Христо Явашев - Кристо, Лика Янко, Деньо Чоканов, Илия Петров, Стоян Венев, Петър Морозов, Александър Мутафов и др.

Петър Морозов - Стари къщи

Аукционната къща “Аполон и Меркурий” ще представи и няколко италиански автори, за да разшири кръгозора на своите гости. Можете да разгледате някои от картините тук или на страницата на “Аполон и Меркурий”
https://am-bg.com/wp/?p=4346

 

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?