49

В Пловдив: Илияна Йотова връчи националната награда за любителско изкуство

Вицепрезидентът Илияна Йотова беше гост на церемонията по връчване на годишните награди „Вдъхновение“ на Съюза на организациите за любителско изкуство (СОЛИ). Съюзът обединява 64 организации с дейности в сферата на изкуството, с 10 хиляди членове от цялата страна. Церемонията се проведе в Пловдив в събота. 

„Дълбоко вярвам във вашата мисия – да откривате и развивате таланта на нашите деца. Само човек с отворени очи, душа и сърце може да прави това. Ако ги няма вашите школи, няма как децата да пораснат като истински професионалисти, да станат големи имена“, подчерта в приветствието си вицепрезидентът.

„Често пъти ще чуете, че като общество нямаме кауза. Каква по-голяма кауза от това да работиш за децата, да им подаваш ръка, да ги накараш да повярват в себе си, да повярват, че мечтите стават реалност и успехите са възможни, че могат да изживеят красивия миг на победата“, изтъкна Илияна Йотова.

Тя благодари на членовете на организациите за любителско изкуство, че предават традициите и възпитават в младите хора „онова, което ни направи и съхрани като народ и държава повече от 13 века“. Вицепрезидентът заяви, че традициите са живата нишка, която ни свързва с корените. „Когато ни е най-трудно, се връщаме към славното минало, към паметта за великата българска идентичност“, посочи вицепрезидентът.

Илияна Йотова връчи голямата награда за цялостен принос на маестро акад. Евгений Вучков – художествен ръководител на Танцова формация „Нова генерация“, председател на Сдружение „Вдъхновени“, гр. Кюстендил.

Председателят на Съюза на организациите за любителско изкуство Милена Налбантова благодари на вицепрезидента за подкрепата и я удостои с плакет „Вдъхновение“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
eryre

eryre

18.02.2024 | 12:25

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:---- https://da.gd/menx

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?