71

В Летния театър: Топ актьори и певци с подарък за публиката

Ексклузивна актьорска вечер очаква пловдивчани на Летния театър на Бунарджика тази вечер. Стартът е от 21 часа, като събитието ще бъде истински подарък за любителите на театъра и качествената българска музика. Сцената ще събере заедно 12 именити личности под открито небе. 

Участие ще вземат Аня Пенчева, Иво Аръков, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Мариус Куркински, Ненчо Илчев, Албена Михова, Кирил Ефремов, Евгени Будинов, "ергенът" Виктор и Павел Иванов. Мащабния комедиен концерт-спектакъл, озаглавен "Ексклузивна актьорска вечер", е изпълнен с откъси от пиеси, скечове и поп хитове. 

Аня Пенчева и Иво Аръков, чийто суператрактивен дует в „Съни бийч“ забавляваше народа през втория сезон на сериала, са водещи на събитието. Руслайн Мъйнов ще забавлява публиката с евъргрийните си, а Мария Сапунджиева, Албена Михова, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и Евгени Будинов със сигурност ще побъркат зрителите от смях. 

Мариус Куркински също участва в спектакъла. Предвидено е той да закрие представлението с монолога на Пък от „Сън в лятна нощ“ на Шекспир. Режисьор на звездната вечер и мащабната продукция е Богдан Петканин. Билети - все още и на цени между 20 и 40 лв.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?