46

Три пловдивски деца смаяха публиката в "Капките"

Трите талантливи деца от пловдивската музикална школа „Арт Войс Център“ покориха сърцата на публиката в „Като две капки вода“, като във втората вечер на шоуто 11-годишната Елена Василева спечели надпреварата в тандем с певицата ДесиСлава. Те просълзиха всички с баладата на Ищар „Horchat Hai Caliptus“.

Благотворителният сезон на предаването в подкрепа на децата, който започна в неделя вечерта по NOVA, се реализира съвместно с УНИЦЕФ.

„Иска ми се да помогнем на децата, които имат проблеми с общуването, да живеят по-добре. Искаме да достигнем до сърцата на хората“, каза Елена. „Ако подготвяме децата си от по-ранна възраст, ще избегнем моментите с подигравки и неприятни моменти“, смята ДесиСлава.

Първата вечер ДесиСлава и Елена Василева изпяха „Притури се планината“ преобразени като Стефка Съботинова. 

Макар и само на 11 години, Елена Василева се радва на всенародна известност. Малката асеновградчанка се превърна в любимка на зрителите в проекта „Нова звезда“ на „Шоуто на Слави“ преди няколко години. Нейното изпълнение на „Кой уши байрака“ събра над 1,5 млн. гледания в социалните мрежи. 

Изключително силно представяне направи и дуетът между друго дарование на ръководената от вокалния педагог Руми Иванова школа „Арт Войс Център“ - 11-годишния Георги Димкин, и популярния актьор Ненчо Балабанов. Снощи те не само добре се позабавляваха, но и вдигнаха на крака всички с хита на Таркан „Kiss Kiss“.

„Най-важно е настроението, трябва да сме закачливи и с енергия. Трябва да заразим хората с усмивка и настроение. Трябва да съберем средства за невербалните деца“, призова от сцената Ненчо Балабанов.

„Трябва да имаме надеждата и вярата, че в най-мрачния ден ще се появи лъч светлина, който ще е за всички деца по света“, каза Георги. 

В първия епизод на Капките той и Ненчо Балабанов и изпяха нежната песен на Енрике Иглесиас – „Hero“. 

10-годишната Елизабет Кирова, влезе в тандем с Люси Дяковска. Снощи те изпълниха обичаната песен „Устрем“ на Маргарита Хранова. През първата вечер те удивиха зрителите с превъплъщенията си като Майкъл Джексън в „Bad“.

Победители в първия благотворителен епизод на Капките станаха – Тити Папазов и Васко. Те изпълниха “Ако си дал” на Емил Димитров.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

14.02.2023 | 17:26

Земеделски кредит и инвестиционни услуги Ние сме финансова институция, която подпомага фермери, животновъди и фермери в разширяването на тяхната земеделска и агро-индустриална дейност във всички области. Ние предлагаме заеми от 10 000 евро до сума от 500 000 евро, които се изплащат с 2% лихва годишно за период от 25 години. Свържете се с нас по имейл за повече информация имейл: [email protected] , WhatsApp: 0033 777 665 361

Отговори
0 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?