Тревожна новина! Голямата Мутафова в критично състояние

Състоянието на голямата Стоянка Мутафова е в критично състояние. Дишането на 97-годишната актриса е подпомогнато от специален апарат. Лекарите не се наемат да дават прогнози, но определено състоянието й е критично. 

Стоянка бе приета по спешност в болничното заведение към средата на октомври, но така причината не стана ясно. Сега наш репортер успя да научи подробности за състоянието на Мутафова. Оказа се, че имала сепсис (гнойна инфекция на организма), който засегнал и жлъчката. 

Наложило се актрисата да бъде вкарана за операция и да се отстрани жлъчката. Истинско медицинско чудо е, че Стояна издържала операцията и успяла да се събуди след упойката. Сепсисът също е овладян, което се случва много рядко и смъртността от това заболяване е изключително висока. 

Въпреки всичко това Стояна продължава да лежи неподвижна вече месец в специална ВИП стая в болничното звено. Специален апарат и тръба в устата й помагат да диша и да е все още сред нас. Специалистите полагат неимуверни усилия за нейното възстановяване, но не са магьосници и заявили пред най-близките на актрисата, че трябва да са готови и за най-лошото.

Припомняме, че други две големи имена от актьорските среди - Георги Парцалев и Невена Коканова прекарват последните си дни в същата болница, в която лежи в момента Стоянка. 

Източник: Блиц

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?