Следвайте ни

Том Круз снима последната „Мисия невъзможна“ в Космоса

viber icon

Супер звездата Том Круз явно иска да достигне истинските звезди. Той смята да изкара последната серия от поредицата „Мисия невъзможна“ в Космоса. 58-годишният актьор предвижда част от сцените да се заснемат извън атмосферата, за да се уловят климатичните особености на планетата, отговарящи на сюжета на филма.

Предположенията на американските медии са, че продуцентите и снимачният екип ще работят с НАСА, за да координират безопасността на Том и успешната логистика за иновативната идея. 

Явно с всяка следваща серия мисията става все по-невъзможна, но не и за Итън Хънт, който може би е най-известният таен агент след Джеймс Бонд.

Ако амбицията на Том Круз се осъществи, ще се превърне в първия актьор в Холивуд, снимал в Космоса. Той е добре известен с това, че сам изпълнява каскадите си. През 2017-а дори си чупи глезена след каскада в „Мисия невъзможна“ 6.

Седма и осма част от поредицата предстои да излязат в кината на 19 ноември 2021 година и 4 ноември 2022 година, след забавяне на снимачния процес заради пандемията. 

Подобни екшън филми, с толкова невъзможни ефекти, се приемат от публиката различно. Някои искрено се забавляват на почти sci-fi хрумките на режисьорите. Все пак киното е нещо нереално и като всяко изкуство подлежи на огромна доза въображение. Други фенове на седмото изкуство предпочитат по натурални сюжети, които са релевантни на реалността, в която живеем. 

Въпреки това е факт, че поредицата е спечелила над 3,5 милиарда долара през последните 24 години.

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?