Следвайте ни

Театър „Сълза и смях“ чества 110 години с турне из страната, на 18 декември в Пловдив

viber icon

Комедия „Джакпот“ на Сдружение „ТЕАТЪР СЪЛЗА И СМЯХ - 2009”  гостува в Пловдив на 18 декември от 19 часа в Дома на културата „Борис Христов“. Постановката е посветена на 110 години от създаването на Театър „Сълза и смях“ и се поставя за първи път.

Автор и постановчик е  Андрей Калудов, сценографията е на Петър Митев.

Участват: Параскева Джукелова, Гергана Стоянова, Петър Райжеков, Пьотр Кшемински, Васил Драганов, Радина Алексиева, Мартин Димов.

Кой не иска да е богат и успешен? Всеки се стреми към  голямата изява, парите и уважението, надмощието над другите. А най-прекият път към големия успех е да удариш джакпота.

С тази мисъл в луксозното казино са се събрали шест души, всеки със своя съдба, свой проблем и с една цел – да спечелят. Ситуацията, обаче, се оказва повече от странна. Там, където има много пари, където се очаква голям успех, нещата никога не вървят гладко. Така е и с мрачния бизнесмен и неговия син, с елегантната и добродушна актриса, с момичето, което никога не е срещало любовта, странния композитор с дебели като кебапчета пръсти и най-важното – един неизвестен непознат.

Игралните апарати се въртят, комбинациите се редуват, но кой знае защо голямата печалба се бави. Редят се и неочакваните и дори тайнствени ситуации. Смешното и драматичното се смесват, така, както е и в живота ни. Разкритията за всеки един от героите са неочаквани, дори шокиращи. А най-изненадваща е постигнатата в края на действието цел – падналият се джакпот.

Билети на касата МаскАрт в ДК „Борис Христов“.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?