Театър на сетивата завладява пловдивската публика

Невиждан досега театър на сетивата идва в Пловдив на 13, 14 и 15 декември. През трите дни интригуващите постановки ще се играят от 18:00 ч. до 21:00 ч. на ул. „Полковник Сава Муткуров“ 30. 

„Сянката на Антагониста“ – това име носи сетивният лабиринт - театър, вдъхновен от темите за антагониста в хората и връзката им с предизвикателствата, страховете и съмненията им. С любопитството на децата и с откривателския дух на големите пътешественици, публиката ще се впусне по дирите на тъмните кътчета, без които животът е равнина без възвишения. 

Най-любопитните ще имат шанса да се включат в приключение без граници. На необичайно преживяване, те ще могат сами да създадат своята история в поредица от индивидуални интеракции. Зрителите, тръгнали на пътешествие, ще попадат в различни ситуации и срещи, които ще отключват сетивността и ще пробуждат интуицията им. 

В представленията по метода на Театър на сетивата Лабиринт зрителят се превръща в съ-автор, като му се дава свободата да интерпретира случващото се, а срещите с артистите до голяма степен зависят от неговите идеи, нагласи, спомени и асоциации. В части от това пътуване, преминаващият е с ограничено зрение, за да може да се свърже отново с вътрешния си свят и да събуди всичките си сетива. 

Местата за събитията са ограничени и преминаването през лабиринта се случва по предварително изготвен график, затова е добре желаещите да си направят резервация за билет, уточнявайки на коя от трите дати искат да присъстват и ориентировъчен час, в който искат да преминат. Представлението не е подходящо за деца под 12 години. 

 

Билети:

13 (петък) https://bilet.bg/bg/events/siankata-na-antagonista/1871

14 (събота) https://bilet.bg/bg/events/siankata-na-antagonista-14-12-2019/1880

15, (неделя) https://bilet.bg/bg/events/siankata-na-antagonista-15-12-2019/1881

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?