Следвайте ни

Съветите на жена, преборила рака

viber icon

Когато смехотерапевтът Моника Балаян се разболя от рак, много хора се запитаха как така, защо, та нали самата тя учеше хората как да са щастливи и здрави, а допусна да се разболее. Втората голяма изненада дойде, когато Моника избра да се лекува традиционно: с операция, химио- и лъчетерапия. Битката й бе дълга и сурова. Тя се срещна очи в очи със Смъртта и избра Живота; беше в примката на Страха, но избра Любовта, остави всичко в ръцете на Висшия разум и се случиха чудеса.

Днес Моника Балаян има много какво да ни каже. Тя пребори тежката болест и никой вече не задава онези въпроси. Нейните ученици знаят, че тя е по-силна, по-мъдра и по-любяща от всякога. И има отговори, които можеше да открие единствено, преминавайки през страданията. Отговори, които ще сподели с нас.

Въпреки диагнозата, въпреки епидемията, тя вече е на линия. Отново организира семинари и учи хората на морал и мъдрост. „До сетен дъх ще съм с вас. Ще съм безкомпромисна в битката между доброто и злото. България е моята втора родина, аз живея благодарение на българите, които помогнаха за моето лечение, и това ще го помня цял живот!”, казва Балаян.

Не пропускайте разговора с тази силна жена. Тя ще ни каже как се постига божествен имунитет. Кои са важните въпросите, които пропускаме до момента, в който разберем, че и ние сме смъртни? Как се проявява божествената любов? Как да виждаме чудесата в живота си? Как се живее истински? Защо се появяват ракът, алергиите и автоимунните болести? Как се преборва страхът и до какво води?

На тези и на много други въпроси, които очакваме от вас, ще отговори психологът Моника Балаян довечера.

LIVE в 20,00 днес ​във фейсбук страницата на Списание 8!

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?