Стягат покрита сцена за Стинг, за публиката - дъждобрани

Почитателите на мегазвездата Стинг тръпнат от нетърпение да го видят на живо под тепетата. Певецът ще изнесе два концерта на Античния театър - утре и вдругиден, като заедно с него пред микрофона ще бъде и реге звездата Шаги.

Все още обаче метеоролозите не дават категоричен отговор ще вали ли дъжд в Пловдив по време на концертите. За музикантите на Античния театър се подготвя грандиозна покрита сцена, която да ги пази от природни стихии. За публиката обаче остава варианта да си носи дъждобрани и чадъри.

Засега не е ясно дали при проливен дъжд ще има резервен вариант за провеждане на закрито, или концертът ще бъде отменен.

Организаторите съобщават, че вратите на Античния театър в Пловдив ще бъдат отворени в 18:30 часа. Около 20:15 часа ще излязат Стинг и Шаги заедно на сцената и ще изпълнят три песни от новия им съвместен албум "44/876".

След това Шаги ще продължи сам с три от най-големите си хитове. От там нататък до края на концертите Стинг ще изпълни собствената си програма, с времетраене около час и 30 минути.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?