1939

Стефан Вълдобрев, Тео Ушев и Иван Бърнев идват за „Успешните“

Трима от най-популярните български артисти ще участват в поредицата „Успешните“ в следващите седмици. Срещите с известни българи или чужденци, които да споделят за постиженията в своята сфера, се случват в клуб Fargo.

Първи в Пловдив идва Стефан Вълдобрев на 23 ноември. Музикантът и актьор с дълга кариера е записал името си в историята на няколко десетилетия в българската култура - от „Обичам те, мила“ през 90-те, „Бряг с цвят най-зелен“ от 2009 година, до „По-полека“ от 2019-а, само част от хитовете в богатата му музикална кариера. Освен нея той играе в множество успешни театрални спектакли, а също и в киното. Срещата с Вълдобрев в клуб Fargo в сряда, 23 ноември, започва в 18:30 часа.

Седмица по-късно в Пловдив пристига и номинираният за „Оскар“ Тео Ушев. Аниматорът, който дълги години работи в Канада, е автор на множество анимации, най-успешната от които е колаборацията с Георги Господинов „Сляпата Вайша“. Именно тази анимация бе номинирана за „Оскар“ през 2019 година. Ушев дебютира и в игралното кино като режисьор тази година с филма „ф 1.618“, който тръгва по кината след седмица. Тео Ушев ще участва в „Успешните“ на 29 ноември от 18:30 часа.

В началото на декември в Пловдив ще пристигне и любимият театрален и киноактьор Иван Бърнев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?