Следвайте ни

Стефан Вълдобрев обяви лятно турне на "Обичайните заподозрени"

viber icon

По време на зимните празници Стефан Вълдобрев и колегите му от "Обичайните заподозрени" обявиха официално, че през лятото ще тръгнат на национално турне. Те ще представят песни от новия си албум, както и незабравими класики, с които сме свикнали да ги свързваме. 

"Обявяваме го точно сега, за да имаме нещо хубаво на хоризонта, за което да мечтаем и да очакваме заедно с публиката", казва Вълдобрев.

От края на октомври групата прекрати всички концерти и участия, а Стефан - театралните спектакли и представянията на книгата си. Но надеждите на петимата са до лятото ситуацията вече да е различна и отново да имат възможност за срещи с многобройните си почитатели.

Затова следващите месеци "Обичайните заподозрени" ще посветят на репетиции и записи на новите си песни, като за първи път всеки един от членовете ще се включи със свои композиции. Поезията отново ще е дело на Стефан Вълдобрев, но в този проект освен него, със собствени тракове ще учстват Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов.

Турнето ще е основно през юли и август и ще обиколи осем града в България - Пловдив, Варна, София, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Благоевград и Велико Търново. Билетите вече са в продажба. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?