1553

Срещни се с бруталната карма в “Убийствени мисли” на Gogin ВИДЕО

Убийствен поп с туптяща рок душа просмуква сетивата от „Убийствени мисли“, първия сингъл на български език на Gogin. Премиерата на песента беше на 4 ноември 2022 г., във всички дигитални платформи, а видеото може да гледате точно в 11:00 ч в официалния канал на Gogin.

 „Тази песен живее в главата ми повече от три години и усещам, че тя е най-силната, която да отвори българската страница в моята музикална книга. Тя е малка част от нещо много важно за мен“, надига завесата на бъдещите си планове артистът, който по традиция е автор на текста и музиката на парчетата си, този път в колаборация с Димитър Атанасов.

 „Убийствени мисли“ е сложна плетеница от любов, омраза, силата на „вторите шансове“, както и тяхната слабост. Плетеница, която само кармата може да развърже, а тя понякога идва със стихийна и жестока сила. 

Черно-белият клип е дело на Емануил Алберт (снимал едни от най-успешните сингли на Дара, Искрата, Сантра, Боро Първи). Главните роли са поверени на двама млади и адски талантливи актьори - Жаклин Даскалова и Петър Петров. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?