49

Спространов дъни с диско и фънк ул. "Отец Поисий"

Легендата Тома Спространов ще застане отново зад пулта в "Артнюз кафе" на 25 септември от 19 часа. „Пулсиращи тепета – LIVE” е музикалното събитие, в което легендарният радиоводещ ще събере на едно място Пловдив и музиката.

Диско, фънк и ню уейв ще си дадат среща на дансинга пред „Артнюз кафе“. Заедно с Томата зад пулта ще застане и познатият на мнозина Visitor Q.

Събитието „Пулсиращи тепета - LIVE” е част  от програма “Наследство“ на „Пловдив 2019 - Европейска столица на културата“.

Към този проект ще бъде заснет документален филм за Тома Спространов. Кадри от събитието „Пулсиращи тепета – LIVE” ще бъдат включени в бъдещия филм.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Биткойнър

Биткойнър

22.09.2021 | 10:21

Как лесно и бързо да печелим криптовалута биткойн, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
0 0
Невъзпитан

Невъзпитан

22.09.2021 | 08:14

Ей,ще се задавиш от злоба и завист,Георги...

Отговори
1 3
Георги v.

Георги v.

22.09.2021 | 05:45

Страхотно! Доносникът на ДС с псевдоним "Ян" на пиадестал. За българина няма значение, че той е писал доноси и е топил хората. Освен това непрекъснато разправя някакви пикантни истории, част от които са или измислици, или лъжи. Бил докарал Тина Търнар на концерти в България, както и "М. Джери" и Рей Дорсет. Тина я е докарал Т. Русев през 1981 г., по това време директор на дирекция "Естрада", а Рей Дорсет го е поканил за рецитал през 1978 г., тогавашния директор на МФ "Зл. Орфей" Георги Ганев.

Отговори
3 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?