3906

Спиращи дъха картини очакват пловдивчани в "Сол и пипер"

Приказна изложба ще краси стените на пловдивския ресторант "Сол и пипер" през идните седмици за радост на посетителите на заведението. Тепърва прохождащата художничка Моника Димитрова смая пловдивчани и гости на града със спиращи дъха картини и завидни умения в областта на изкуството с най-новата си изложба, която реши да разположи не къде да е, а в ресторант.

Откриването на събититето предизвика фурор и още във въпросната вечер половината от картините ѝ бяха разпродадени. Авторката определя, че произведенията ѝ са по-скоро на градска тематика, като по този начин тя цели да донесе на посетителите празнично настроение. На творбите на Моника можете не само да се наслаждавате, но и да закупите, като част от средствата ще отидат за благотворителна кампания за онкоболни деца. 

Моника започва да рисува преди едва две години, като до преди това се е занимавала с хотелиерство. Веднага вижда, че уменията ѝ съвсем не са аматьорски и продължава да твори най-вече, защото ѝ е страст. Освен на градска, тя обича да рисува и на морска тематика, на каквато е била и първата ѝ самостоятелна изложба "Море от красота". 

Изложбата на Моника Димитрова в "Сол и пипер" можете да посетите през следващите две седмици и да се насладите на приказни произведения, хубава храна и да се потопите в празничната атмосфера. А защо пък и да не помогнете на една благородна кауза.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Когато виното се превръща в оцет. Жалко за белите платна и бой!

Когато виното се превръща в оцет. Жалко за белите платна и бой!

04.12.2023 | 20:33

Художници седят на брега на морето и рисуват пейзажа. Минава японско семейство туристи. Бащата казва поучително: - Деца, виждате ли как се мъчат хората, като си нямат фотоапарат?

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?