След инцидента: Подновяват представленията на Сцената

Представленията от фестивала "Сцена на кръстопът" в дома на културата "Борис Христов" ще се играят по програма. След вчерашния инцидент със сценични работници от Младежкия театър паднаха две от заглавията - "Почти представление" и "Господин Балкански".

 
Извършен е технически оглед на сценичните съоръжения, те са безопасни, обяви директорът Ива Гешева. До края на есенния театрален форум на голяма сцена ще гледаме - "Когато дъждът спря да вали" на Малък градски театър "Зад канала", "Кървава сватба" на ДКТ "Иван Родоев"-Плевен, "Декамерон" на Театър "Българска армия", "1003... и то само в Испания" на ДТ "Гео Милев"-СТара Загора, "Духът на поета" на НТ "Иван Вазов" и на финала "Хората от Оз" на Театър 199.
 
Билетите за двете паднали представления зрителите могат да връщат на касите в Драматичния театър и в Дома на културата до 23 септември. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
...

...

18.09.2013 | 13:23

Ива Гешева е некомпетентна да коментира безопасноста на сградата. Питайте специалисти има проблеми със системите за отопление и вентилация, не са оразмерени правилно и ще има сериозни инциденти. Не ходете там!

Отговори
0 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?