Следвайте ни

Слави от The Clashers завърши трилогията си "Топ мистерии"

viber icon

Слави Панайотов, познат като Слави от The Clashers, ще изненада аудиторията си със своята трета дългоочаквана книга. След „Топ мистериите на България“ и „Топ мистериите на света“, които достигнаха рекорден тираж от над 150 000 продадени копия, идва ред за последната книга от трилогията, а именно изследване на най-далечната граница – Космоса.

С изданието „Топ мистериите на Вселената“ основателят на един от най-големите и най-бързо развиващи се YouTube канали у нас и автор на превърналите се в хитови видео класации с невероятни или малко известни факти избира да надникне по-надълбоко в редица интригуващи въпроси от Дълбокия космос. Търсенето на истината ще отведе читателите на едно вълнуващо пътешествие през необятните граници на времето и пространството.

Заключителната книга от трилогията идва като естествено продължение на предходните издания, които успяват да завладеят ума и да преобърнат  представите за света около нас. За големия успех свидетелства и фактът, че двете книги имат трайно място в редица класации за нехудожествена литература.

Изданието „Топ мистериите на Вселената“ ще открехне завесата пред въпроси като: Как е възникнала Вселената и колко голям е бил Големият взрив? Защо ние съществуваме точно тук и сега? Какви са тайните на светлината и защо тя е най-бързото нещо в космоса? Защо светът на микро телата е подвластен на различни от нашите закони? Имат ли черните дупки тайни, които никога няма да разкрият? Как се е зародил животът в Космоса и дали е случаен? Сами ли сме във Вселената и какви са доказателствата за съществуването на извънземни?

Книгата ще бъде налична по книжарниците от 16 декември, а турнето по представянето ѝ ще се проведе през следващата пролет. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?