46

Скопие освирка футбола ни, а Велес посрещна с овации "Одисей"

Мега спектакълът на Пловдивския драматичен театър „Одисей” бе посрещнат по невероятен начин от публиката в северомакедонския град „Велес”.

След края на представлението зрителите аплодират дълго нашите актьори. „Одисей” потегли преди дни с три тира декори и 73 души състав за първото си представяне зад граница. 

Постановката е дълга 120 минути и след края й, публиката от северомакедонския град дълго време аплодира пловдивските артисти.

„Одисей” гостува там на ежегодния фестивал на Античната драма „Стоби“, който обикновено се прави на античната сцена на града. „Одисей” е игран в реновирания театър на Велес. 

Преди гостуването в Северна Македония най-скъпият пловдивски спектакъл е показван само два пъти извън Пловдив – в Народния театър „Иван Вазов”. „Одисей” на ДРаматичен театър Пловдив е бил най-мащабната театрална постановка на фестивала във Велес. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Еми,сами може да си направите извода

Еми,сами може да си направите извода

27.09.2022 | 14:32

Интелигентните македонци отиват на театър и оценят по достойнство изкуството и актьорите ни.Скопие с уличните си хулигани,футболни агитки,нищо друго освен примитивна маймунска простащина не може да покаже с диваците си от трибуните-липса на всякакво спортсменство и уважение към народа ни,противник на терена.

Отговори
5 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?