Следвайте ни

Силвия Лулчева води театрална работилница в „Сцена на кръстопът“

viber icon

Освен театралните спектакли, литературни четения и срещи с творци, "Сцена на кръстопът" предоставя възможност на артистичните пловдивчани да се запишат и на две театрални работилници. Едната е „Смеха на сълзата”, която ще бъде водена от актрисата Силвия Лулчева. Тя ще се проведе в период от три дни - от 12 до 14 септември, от 11.00 часа в Камерна зала на Драматичния театър.

Силвия завършва в първия клас на професор Стефан Данаилов в НАТФИЗ. Актьорската й кариера започва в Младежки театър "Николай Бинев". По-известна става с ролята си на Славка Лютова в сериала „Столичани в повече“, както и с озвучаването на филми, сериали и реклами.

Втората носи името „Думи в действие” и ще ни запознае с композитора Асен Аврамов. Тя ще се проведе от 17 до 19 септември, отново от 11.00 часа в Камерна зала.

Асен Аврамов композира балетна, ансамблова, театрална и филмова музика. Член е на перкусион ансамбъл „Полиритмия“. Писал е музика за спектакли в Малък градски театър "Зад канала", Народен театър "Иван Вазов", Театрална работилница "Сфумато", театър "София", Нов драматичен театър "Сълза и смях", театър "199", Театър на армията, Държавен сатиричен театър. Работил е също за театрите в Бургас и Варна.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?