49
Следвайте ни

Шведите от OPETH ще разлюлеят Античния театър

viber icon

Шведите от OPETH ще свирят на Античния театър в Пловдив на 24 септември 2022 година. Новината съобщиха организаторите на събитието. Концертът се пренасочва от столичната зала “Универсиада“, като причината е сигурността на събитието и феновете, а решението е взето единодушно от групата и българските организатори. 

Античната локация ще добави допълнителна стойност към спектакъла, който ще бъде открит от исландците "The Vintage Caravan". Концертът на групата е част от европейското им турне. 

Организаторите следят с внимание пандемичната обстановка и ще се съобразят със всички изисквания по организацията и провеждането на дългоочакваното шоу с цел запазване здравето на членовете на групата, екипите и феновете, като това няма да попречи на атмосферата на концерта - музиката на шведските виртуози ще достигне до публиката им с перфектен звук, осветление и заслужено възторжена празнична енергия. 

Събитието се осъществява с подкрепата и партньорството на община Пловдив, организатор Blue Hills Evens . Вече закупените билети за концерта ще важат без презаверяване за Пловдив, като ще дават достъп до най-добрите сектори на Античния театър - C и D, където са местата от най-високият ценови клас.

Всеки който желае да върне билета си, може да го направи до 1 февруари 2022 г. 

Цените за вход са 50, 55 и 65 лв. 

 

 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?