1553

Щерката на Румен Радев играе в Народния заедно с Духовникова

Дъщерята на президента Румен Радев Дарина скоро ще има премиера на сцената на Народния театър. Преди дни там започнаха репетициите на спектакъла „Елементарните частици“ на режисьора Крис Щарков по романа на Мишел Уелбек. Премиерата ще бъде на 21 април в Камерната сцена.

Дарина, която е една от най-даровитите студентки в класа по актьорско майсторство на проф. Пенко Господинов в НАТФИЗ, застава на първата ни сцена редом до Теодора Духовникова, Жаклин Даскалова, Димитър Николов, Мартин Димитров, Елена Иванова и Славена Зайкова.

Драматизацията и режисурата са на Крис Шарков, преводът - на Красимир Петров, сценографията и костюмите - на Никола Тороманов, музиката - на Емилиян Гацов-Елби, мултимедията - на Ралица Георгиева, драматург е Майя Праматарова.

Преди няколко месеца Дарина игра и в друг спектакъл на Крис Шарков - на сцената на Учебния театър на академията. Тя влезе в главна роля в „Дон Жуан се връща от война“ по текст на Йодьон фон Хорват.

Дарина Радева тази година ще се дипломира като драматична актриса от НАТФИЗ. Тя се изявява не само на сцената на университета, но неотдавна се сдоби и с роля във филм спектакъл на Касиел Ноа Ашер.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Ужас

Ужас

25.02.2024 | 07:39

Ужас

Отговори
4 0
Тази

Тази

25.02.2024 | 07:37

Не я слуша главата. Толкова може, нищо че баща й е свестен човек.

Отговори
1 0
Гадна е

Гадна е

24.02.2024 | 19:47

Щерката дрогирана ли е, все е замрежена и отнесена. Явно смърка!

Отговори
5 2
Дон бонбон

Дон бонбон

24.02.2024 | 19:12

Лижат ли са?

Отговори
2 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?