Шокиращо! Приятел на България се оттегля на върха на славата

Джерард Бътлър заяви, че обмисля сериозно да се оттегли от киното, въпреки ме е на 50 години и продължава да бъде един от най-търсените актьори. Звездата, която гостува често в България даде откровено интервю.

Той е преживял тежко раздялата с приятелката си Морган Браун (49 г.) през август. Двамата изкараха заедно 6 години и изглеждаха лудо влюбени.

Бътлър също така преживявал трудно седемте поредни операции след катастрофата с мотор в Ел Ей през 2017 година. Тогава се блъсна в кола, карайки с бясна скорост.

"По пътя към болницата бях сигурен, ме си отивам. Оживях, но първата операция се оказа грешна. Последваха още 6. Трудно ми е! За капак загубих любовта си по време на пандемията", сподели Бътлър.

"Всичко това ме кара да си задам въпроса - къде отивам, какво се случва", сподели звездата, който се държеше супер готино в България.

Той можеше да бъде забелязан как хапва сандвичи по улиците на София или в Пловдив. Осинови бездомното куме Шушка, а веднъж влезе в съблекалнята на Левски, за да поздрави тима след победа. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Умен

Умен

04.10.2020 | 21:27

Джерард Бътлар играеше главната роля на филма АТИЛА ВОЖДА НА ХУНИТЕ а всъщност ХАН КУБРАТ е племеник на АТИЛА......

Отговори
1 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?