Шест постановки в Драматичния през декември

Гергана ДЮЛГЕРОВА, "Пазарджишка Марица"

Декемврийската програма на Драматично-кукления театър включва шест представления, едно от което ще бъде премиерно за пазарджишката публика.
Сатиричният театър гостува в Пазарджик и първата постановка ще бъде "Името". Играе се на 9 декември, от 19:30 на Голямата сцена. Авторът е Здравко Митков, цената на билетите варира между 10 и 12 лв.
"Женска логика" ще се играе премиерно на 10 декември, от 19:00 часа, на Камерна сцена. Тези, които не успеят да гледат премиерата могат да гледат отново представлението на 16 и 22 декември. Цената на билетите е 8 лв.
Моноспектакълът "Черното пиле" на Мариус Куркински ще бъде представен на 12 декември, от 19:00 ч., на Голяма сцена. Цена на билетите: 8-12 лв.
"Одисей пътува за Итака" от К.Илиев, очаква посетителите на 19 декември, от 19:00 ч., на голямата сцена. Цената на билетите е 8 лв.
Две детски представления ще забавляват малчуганите пред месеца на Дядо Коледа. На 3 декември, от 11:00 ч. ще се играе "Снежанка и седемте джуджета" от Дядо Пънч, а на 17 ще гледат как "Дядо вади ряпа", по българската народна приказка. Цена на билетите: 3 лв за деца, 4 лв за придружителите им./Пазарджишка Марица

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?