1939

Шефът на маркетинга в Драмата литна към нови хоризонти

Заместник-директорът на Драматичния театър в Пловдив Деница Димитрова напусна поста след ​повече от три петилетки работа в една от най-успешните културни институции в града. „Имах високата чест 16 изумителни години да бъда заместник-директор на най-прекрасния театър. Благодарна съм за това пътешествие и за хората, с които ме срещна. Реших, че е време за нови хоризонти и професионални предизвикателства. Вълнувам се да разбера къде ще ме отведе пътят ми”, написа в профила си тя.

Нейни колеги казват, че тя наистина няма планове с какво ще се занимава оттук нататък. Искала да си почине и тогава да реши.

Деница Димитрова е завършила езиковата гимназия „Иван Вазов“ и следва в University of Southern Мaine в САЩ.  Специалността ѝ е Communication. От 2006 г. е заместник-директор на Драматичен театър-Пловдив. Преди Драматичния театър е работила в чужди организации и в големи български компании. Деница Димитрова е преводач на пиеси от английски език, сред които „Портретът на Дориан Грей“ - сценична адаптация на Мерлин Холанд и Джон О’Конър, „Събуди се“ от Ерик Богосян и др. Тя бе ПР на проекта „Европейска Одисея 2019: Пътуващият човек“, която бе част от официалната програма на Пловдив 2019 - Европейска столица на културата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?