46

Шефът на Драмата празнува в чудната си къща в Родопите

Смолян и Родопите са винаги в сърцето на директора на Драматичен театър Пловдив Кръстю Кръстев. По традиция той ще посрещне коледните и новогодишни празници в къщата си в Смолян.

Преди да поеме пловдивския театър, Кръстев бе директор на Смолянския театър до 2010 година.

След това дойде в Пловдив. Родом шефът на Драмата е от Пазарджик. „Имам къща в Смолян от ония години и всеки хубав празник посрещам в нея”, обясни за „Марица” г-н Кръстев. 

Скъпи гости от Нидерландия чака председателката на Дружеството на пловдивските художници Снежана Фурнаджиева. За празниците в дома й пристигат дъщеря й Женя, внукът Ерик и зет й Давид. Дъщеря й е отличен математик и художник.

Същите дарби притежава и внукът Ерик. „Вече има много награди като млад художник и вероятно има семейната дарба и ще стане художник”, каза Снежана Фурнаджиева.

Зет й Давид пък е унгарец. Семейството живее от 3 години в Нидерландия. Художничката чака като гости сестрите и племенниците си. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Снежи

Снежи

29.12.2022 | 19:59

Ейййй ако тая Снежана не е намесена на всякаде , няма да излезе вестника...цццццц

Отговори
0 0
Къш,къш!

Къш,къш!

23.12.2022 | 19:38

Пък в Родопите един мармот свива шоколад в целофан! Всички разбрахме че Пловдивчани вече са отишли по родните си места!Утре ще се разходим свободно по главната без да ни се пречкат някакви Смолянчански и Пазарджичански кювлии!

Отговори
4 5
Стой, стой!

Стой, стой!

25.12.2022 | 09:26

Ако нямаш възможност, в тези хубави празници да отидеш на планина, СПА или на нещо по-така... и пак трябва да се разхождаш по главната, на която можеш да отидеш всеки ден . Успех!

Отговори
2 2

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?