49

Сериалът „Вина“ със специални епизоди на 3 и 10 март

Броени седмици преди големия финал на втория сезон на хитовия сериал на БНТ „Вина“, предстоят два специални епизода – на 3 март и на 10 март. Сериалът „Вина“ се излъчва всяка неделя от 21:00 ч. по БНТ 1, с повторение в събота от 16:00 ч. по БНТ 1.

„Уважаеми зрители, ако искате бъдещето да е различно от миналото, не забравяйте миналото! Следващите два епизода ще бъдат различни, различни по всичко. Нови герои и нов сюжет, при това, 100 години назад. 

Ще ви потопим в различна епоха, в която отношенията между хората и порядките са имали съвършено различни измерения и стойности. Вярвам, че всеки от вас ще открие връзките между миналото и настоящето. Ако епизодите ви харесат, разровете старите снимки на бабите и дядовците ви и ще откриете много магия! Приятно гледане!“, казва Виктор Божинов, режисьор и креативен продуцент на сериала „Вина“.

Ролите в епоха се изпълняват от Александър Хаджиангелов, Ева Данаилова, Изабела Иванова, Велислав Павлов, Фани Коларова, Петър Дочев, Каталин Старейшинска.

На актрисата Фани Коларова, която от 20 години живее и работи във Франция, са необходими едва 24 часа, за да прочете сценария и да приеме предложението на Виктор Божинов да участва в сериала на БНТ. За работата ѝ с екипа на „Вина“, за срещата ѝ с Ален Делон и живота във Франция – вижте специалното интервю с Фани Коларова в „100% будни“.

Художник-сценограф на епизодите в епоха е Росица Бакева, а художник по костюмите е Мина Кайе. Как се правят костюми в епоха – вижте интервюто с Мина Кайе в „Култура.БГ“.

Сериалът „Вина“ е с режисьор Виктор Божинов, сценаристи са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Креативни продуценти на втори сезон са Виктор Божинов и Ваня Николова. Режисьор по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божилов и Георги Гвоздев. Изп. продуцент е Надежда Цветкова.

Звездите в сериала „Вина“ са Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Лилия Маравиля, Кристина Верославова, Герасим Георгиев – Геро, Светлана Янчева, Силвия Лулчева, Димитър Селенски, Климентина Фърцова, Веселин Калановски, Дария Митушева, Живко Сираков, Роберт Янакиев, Михаил Милчев, Мая Бежанска, Милица Гладнишка, Биляна Петринска и др.

Гледайте Велислав Павлов и Ева Данаилова в „Денят започва с Георги Любенов“ тази събота, 2 март, които ще разкажат повече за предстоящите епизоди на „Вина 2“.


Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?