Секссимвол на родното кино остана без пари

Йоана Буковска, секссимвол на родното кино и голяма любов на покойнияЧочо Попйорданов, остана на червено. Актрисата е без пукната стотинка заради пандемията, пише "Уикенд".

 Дори и след като театралните представления бяха възстановени, тя се оплаква, че няма почти никаква работа. Когато все пак се случи да излезе на сцената, взима най-много половината от предишните си хонорари. Буквално се чуди как да свързва двата края.

"Ангажиментите ми са паднали с две трети в сравнение с броя им преди пандемията”, сподели Йоана в тв предаване в национален ефир миналия уикенд.

Звездата от сериалите „Дунав мост” и първите сезони на „Откраднат живот” не скри притеснението си, че хората все по-рядко ходят на театър, защото се страхуват от коронавируса. Затова, логично, и представленията й са по-малко в сравнение с преди.

Този месец й предстои да изиграе някои представления, които са били планирани за март, а залите са били разпродадени до последното място. Повечето зрители обаче върнали билетите си и не смятали да стъпват в театър в следващите месеци. На този фон Йоана не се обезсърчава. Тя обещава да се раздава до последно за тези, които все още имат желание да гледат нея и нейните колеги.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Нито има талант,

Нито има талант,

10.10.2020 | 20:28

нито е красива, просто е "набедена" за "звезда". Опищя където, каквото можа, че няма пари. Еми, няма спонсори!

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?