4020

Седмица на динозаврите изненада малчугани в Природонаучния музей

Най-посещаваният музей в Пловдив ще изненада малчуганите с нова интересна и образователна инициатива. От днес до 12 април малки и големи ще имат шанс да се включат в да се включат в невероятна тематична седмица „Динозаври: От изчезнали до вълнуващи“.

През делничните дни всеки посетител ще може да нарисува и оцвети някой от интересните видове динозаври, които екипът на Природонаучния музей е подготвил и разположил в зала „Бозайници“.

През цялата седмица във фоайето на музея може да бъде видяна презентация на тема „Приключенията на динозаврите: Време, пространство и изчезване“.

Това е петата тематична седмица, организирана от Природонаучния музей, в която екипът представя проекта „Музея – удивителният свят на разнообразието в природата и живота“, финансиран от Министерство на културата.

„През следващите месеци сме подготвили още множество изненади. Сред тях са различни тематични седмици, презентации, лекции, забавни и образователни игри, работилници и др. за малки и големи посетители на музея, а също и за тези, които посещават социалните мрежи. Ще се радваме да бъдем заедно в едно уникално пътешествие в удивителния воден свят, съхранен в Регионалния природонаучен музей“, споделя директорът на музея гл. ас д-р Огнян Тодоров.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Breks

Breks

08.04.2024 | 14:29

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг , яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://e.vg/alman

Отговори
0 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?