Следвайте ни

„Сцена на кръстопът“ пусна билети онлайн

От 1 септември отварят и касите, цялата програма гледаме в обновения сайт

viber icon

Виртуалната каса на театралния фестивал „Сцена на кръстопът“ отвори вчера в 10 часа. За първа година любимият форум на пловдивчани ще предлага билети за представленията в програмата през онлайн платформа www.tickets.dtp.bg. С интересна информация за спектаклите от 22-ото издание на фестивала е пълен обновеният сайт http://scenatepe.com/. Феновете ще могат да научават детайли от програмата и на фейсбук страницата на „Сцената“.

Разгледайте събитията от основната и съпътстващата програма на форума и изберете вашето любимо представление, канят организаторите.

Съвсем скоро - на 1 септември от 10 часа, ще отворят и фестивалните каси в Драматичния театър и Куфарчето в МОЛ Пловдив.

И тази година „Сцена на кръстопът“ ще предложи разнообразна програма с най-добрите театрални представления на трупите от цяла България. Откриването е на 11 септември от 19 часа в Драматичния театър със спектакъла „Ромео и Жулиета“ на балет „Арабеск“. Общо 18 представления ще гостуват под тепетата. Сред тях са „Танцът Делхи“ на Георги Стоев, „Лисичета“ на Бина Харалампиева, „Пияните“ и „Чамкория“ на Явор Гърдев и много други, за които има информация на сайта на фестивала.

Финалът на „Сцена на кръстопът“ ще е подобаващ - с пловдивската премиера на книгата и филма „Романът на моя живот“ на „бащата“ на фестивала - проф. Стефан Данаилов. Събитието е по повод на 75-годишнината на големия български актьор.

По традиция „Сцената“ ще предложи на публиката и разнообразна съпътстваща програма с концерти, премиери на книги и представления. Мотото на 22-ото издание е „Театъра Вълшебното“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?