46

Състави от цял свят танцуват и пеят на Главната в конкурса "Орфееви таланти"

Популярният международен конкурс „Орфееви таланти“ отново ще събере изпълнители от България и света в областите на музикалното, танцовото и изобразителното изкуство. Той ще се проведе в Пловдив днес и утре, а негов домакин за пореден път ще бъде Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“. Началото е в събота от 10 часа.

В „Орфееви таланти“ могат да участват хора от всяка възраст, както професионалисти, така и любители, които ще се изявят в няколко възрастови категории. Жури ще оценява участниците.

Всяка година в рамките на конкурса на няколко сцени се изявяваха над 5000 души в различните категории. Целта на „Орфееви таланти“ е да предостави поле за изява и конкуренция на българските изпълнители, като в същото време да оцени обучаващите се в сферата на фолклора, класическото музициране и изобразителното изкуство.

Ако пък сте почитатели на българската попмузика, елате в неделя в 22 часа на единствения по рода си музикален "сблъсък", който ще ви остави без дъх. Пиано бар "Синатра" ще бъде домакин на едно грандиозно музикално шоу между младите таланти.

Битката за Синатра ще водят  Жаклин Таракчи - победител в "Гласът на България", и Калоян Николов - финалист в "Гласът на България". Също така и  Жана Бергендорф - победител в "Х Фактор", и Пламен Де Ла Бона - финалист в "Гласът на България" и "Гласът на Финландия"

Билетите са на цени 30-35-40 лв. Тел. за резервации: 0886 10 10 78.

Още за събитията в Пловдив четете в най-добрия културен гид "Марица" Справочник.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?