46

Саманта Фокс тресе Античния с диско парти

Саманта Фокс, Прешъс Уилсън и Ирина Флорин идват с невиждано танцувално шоу на 25 септември на Античния театър. В него ще има хитове от 70-те, 80-те – 90-те. Шоуто „Диско Дивас“ ще започне в 19, 30 часа. 

На една сцена за първи път ще се съберат звездата на „Иръпшън“ Прешъс Уилсън, мечтата на всеки мъж през 80-те Саманта Фокс и българската поп-икона с най-много денс хитове Ирина Флорин, която с „Цвят лилав“, „Пътуване“, „Мога“ и „Докога“ вкара българската музика в дискотеките през 90-те години.

„Спектакълът ще бъде своеобразна хронологията на диско музиката от появата й в средата на 70-те години до ден днешен. Тази музика оказва голямо влияние върху клубната култура и за нас е истинско предизвикателство да създадем шоу под открито небе, което е пътуване във времето с най-големите хитове на три епохи, които и до днес са в плейлистите на всеки клуб и семейно тържество“ , съобщават организаторите от „ЮПИ Ивентс“.

2 -часовото шоу ще бъде подвижен дансинг, на който няколко поколения меломани ще могат да танцуват с хитовете на Саманта Фокс като „Touch Me”, “Nothing's Gonna Stop Me Now" и  "Naughty Girls (Need Love Too)" и на Прешъс Уилсън, която обещава да започне със златните "I Can't Stand the Rain"  и  „One Way Ticket”, които я превръщат в диско кралица с групата Иръпшън в средата на 70-те години.

 

„Много съм щастлива , че отново ще бъда в България. Спомням си първото гостуване на „Слънчев бряг“ с групата на фестивала „Златният Орфей“, където имахме рецитал. Беше много емоционално. Бяхме отвъд Желязната завеса и очаквахме да видим хора с униформи, сковани от страх. Ние срещнахме усмихнати, гостоприемни българи, които знаят как да се забавляват“, споделя Прешъс Уилсън.

Саманта Фокс добавя:

“Нямам търпение да посетя Пловдив и да танцуваме заедно! Подготвила съм нова програма специално за шоуто в Античния театър.“

За Ирина Флорин участието в „Диско Дивас“ е привилегия: 

“Да бъда на една сцена с певици, които имат по няколко хита в ТОП 10 на Великобритания, е чест. Диско музиката е повлияла и влияе на много световни музиканти. Има ли човек, който да не е танцувал на „Touch Me е” или „One Way Ticket“? 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ковидчо:

Ковидчо:

18.05.2023 | 18:46

"Мечтата на всеки мъж", която се оказа от другия "фронт".

Отговори
0 0
Mимет

Mимет

18.05.2023 | 17:08

Въх!!! За пенсионерите ще има ли намаление?

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?