Следвайте ни

Съкращават екипа на "Пловдив 2019"

viber icon

С 23 бройки ще бъде намален щатът на фондация Пловдив 2019. Решението за това бе взето на заседание на УС. 

Съкращенията ще станат във връзка с новите задачи пред екипа – приключването на проектите по програмите „Наследство” и „Наследство -2”

човека, във връзка с новите задачи пред екипа – приключване на отчитането на проектите от ЕСК – Пловдив 2019 и работа по проектите по „Наследство“. 

Екипът ще работи активно за продължаване на отношенията с културните институти от мрежата Европейските национални културни институти[K1]  EUNIC, на обмена с градовете от мрежата ЕСК и партньорството с EU-Japan Fest. 

Една от много важните нови задачи ще е създаването на собствена продукция, привличане на частни спонсорства към програмата, за финансирания по международните програми и за участие от страна на международните партньори. 

Това е обичайна практика сред семействата на европейските столици, чиято мрежа се оценява и до голяма степен приоритетно на европейско ниво.

На първото заседание бе взето и решение Фондация „Пловдив 2019“ да започне подготовка по освобождаване на офиса в СКЛАД на ул. Екзарх Йосиф“ и пребазиране в стария си офис на ул. „Железарска“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?