Следвайте ни

Романтика по испански в Арт Аспект

Китаристът Самуил Гелев и поетесата Виолета Кузмова с авторска вечер

viber icon

Емоционални изпълнения на испанска китара очакват гостите на Арт Аспект Пловдив довечера. Те ще имат възможността да чуят авторска музика и авторска поезия, посветена на любовта.

Китаристът Самуил Гелев, който живя дълго време в Испания, ще покаже своя талант и харизма. Виолета Кузмова пък ще представи специално подбрани стихове от авторската си поезия под наслов „Чуй Сърцето си - Време е!".

Организаторите са се погрижили питиетата да съответстват на темперамента на вечерта и затова уверяват, че гостите ще вкусят от най-популярния коктейл в Испания - сангрията. Алкохолната напитка, която се слави с изключителния си плодов дъх, задължително присъства в горещите партита. Тя се е появила в Южна Испания преди около четиристотин години за спасение от горещините, в чийто плен напоследък е Пловдив. Днес тази напитка е популярна по цялото Средиземноморие, защото вкусът на сангрия е лек и приятен - каквато обещава да бъде и вечерта.

От Арт Аспект Пловдив уверяват, че ще се погрижат за душите - пространството и питиетата ще бъдат охладени, чувствата - топли, а страстите - горещи!

Поради бутиковия характер на събитието, желаещите трябва да заявят желанието си предварително. Събитието започва в 19 часа.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?