46

Рок динозавърът Йън Пейс обещава шоу, което ще остане в музикалната история на Пловдив

Остават броени дни до старта на турнето на Йън Пейс (Deep Purple) с проекта "Purpendicular", което ще премине през градовете София (28.09), Пловдив (29.09) и Благоевград (30.09)

Очакваното с нетърпение от пловдивчани и гостите на града събитие в Летен Театър Бунарджика Пловдив набира скорост и ентусиазмът на феновете расте обратно пропорционално на оставащото време. През уикенда беше анонсирано, че концертът на Йън Пейс и "Purpendicular" се влива в тридневен POLINEROOOCK fest. Всеки притежател на билет за концерт на Мистър Пейс и бандата, независимо за шоуто в Пловдив или в София, ще е гост в следващите две вечери на 16-ото издание на фестивала.

Йън Пейс и организаторите обещават концерт, за който ще се говори дълго след това! 

Рок машината, легендата, единствения оригинален член на DEEP PURPLE, THE BOSS, както е наричан във фамилията Пърпъл, ще представи песни от класическите албуми на групата. Ще бъдат изпълнени и композиции от ранните години от творчеството на WHITESNAKE, заедно с няколко песни от последния албум на "Purpendicular".

Йън Пейс не е само динозавър в рока. Той е музикалната фурия, която ще покаже защо е поставен в ТОП 5 на рок-барабанистите за всички времена. Изпълнител, участвал в десетки музикални проекти и работил с най-големите светила в музикалния свят. Единственият Пърпъл останал от зората на Раундабаут до монументалния Whoosh.

Дали това ще е последна среща за българските фенове? Спекулациите не са добродетел и организаторите обещават, че ще направят всичко възможно престоят на този музикален великан да бъде толкова приятен, че да пожелае да се върне пак.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата