Радост за Пловдив! Лили пуска още билети за Античния

Поради огромния интерес към националното есенно-зимно турне на естрадната прима Лили Иванова тя пусна допълнителни билети за два от концертите си, както беше обещала по-рано на меломаните.

Феновете й от Варна и Пловдив, които още не са се снабдили с места за мащабните събития на 3 септември в Летния театър на морската столица и на 14 септември в Античния в Града на тепетата, сега ще могат да го направят. Това съобщи самата певица в Инстаграм.

Новите билети могат да бъдат намерени в мрежата на eventim.bg на цени от 30, 40, 50, 60 и 80 лв. Те са пуснати в Мрежата, след като по-рано тази година изпълнителката на „Щурче“ уточни, че ако позволените от властите капацитети за провеждане на културни събития се увеличат, тя и екипът й ще пуснат допълнителни билети за концерта.

Към момента се предвижда Иванова да пее пред 50 на сто от максималния брой зрители които могат да поберат Античният и Летният театър.

Припомняме, че това е първата сценична изява, която певицата предприема за тази година. Звездата ще пее още на 25 октомври в Бургас, където билетите вече също са разпродадени, на 9 ноември във Велико Търново, на 11-и – в Шумен и на 13-и – в Русе.

Големият финал на обиколката й пък ще бъде отбелязан на 14 декември в Зала 1 на НДК в София, като събитието ще се проведе с подкрепата на Столична община. Иванова заяви още, че всички закупени до момента билети за отложените дати ще важат без нужда от презаверка.

Докато чака да дойде време за голямата музикална обиколка, първата дама на българската естрада прекарва приятно лято. Преди броени дни тя сподели кадър от вечеря с колегите си братя Аргирови на който Благовест и Светослав са от двете й страни. "Един сърдечен разговор между добри приятели. Привет и хубава вечер!“, отбеляза самата Лили в публикацията в Инстаграм.

От снимката се вижда, че тримата са в изискан софийски ресторант, а пред вечната Лили е сервирано любимото й тирамису.

"Вие, хора, не сте се променили въобще, откакто ви помня, все сте си същите. Благодарим, че ни радвате с музиката си през цялото това време", коментират в социалната мрежа почитатели на родните звезди.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Как

Как

17.08.2021 | 20:03

сте изтървали тази снимка? Ще ви съди. Тука фотошоп не е играл и изглежда доста зловещо. Абстрахирам се от музикалните и дарби, но тук е като Баба Яга.

Отговори
1 0
надежда

надежда

16.08.2021 | 08:35

Най-после култура, качествена музика, глас и финес, след месеци чалга в държавата! ЛИЛИ ОЧАКВАМЕ ТЕ!

Отговори
1 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?